MAGNEZ
1. Kasza gryczana, owsiana, orkiszowa 2-3 razy w tygodniu
2. Woda wysokozmineralizowana
3. Gorzka czekolada
4. Na przekąskę garść migdałów, pestek słonecznika, dyni (najlepiej namoczone na noc)
RYBY 2-3 razy w tygodniu
KISZONKI: 2-3 razy w tygodniu (surówka z kiszonej kapusty, kiszony ogórek z cebulką, zupa ogórkowa, żur, kefir)
poniedziałek: zupa ogórkowa, kasza gryczana z pieczarkami i marchewką, garść migdałów, sałatka śledziowa
wtorek: sola z ziemniakami, fasolką szparagową i beszamelem, kiszony ogórek z cebulką, słonecznikiem, papryką
środa: kasza gryczana z boczkiem i kefirem
czwartek:
piątek: mintaj z ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty(+olej z czarnuszki)
sobota: żur, kopytka z buraczkami
niedziela: ciasto czekoladowe
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz